5 Ted Talkia, jotka sinun tulisi katsoa

Amy Cuddy
Kehonkielesi voi tehdä sinusta sen kuka olet

Tärkeä puhe kaikille nuorille naisille. Amy Cuddy on psykologi ja Harvard Business Schoolin professori. Hän kertoo kuinka asentosi ja kehonkielesi kertovat muille kuka olet, mutta myös sen kuinka näemme itsemme.
Sheryl Sandberg
Miksi meillä on niin vähän naisjohtajia

Sheryl Sandberg kertoo tavasta, jolla naiset ottavat itsensä pois johtajuudesta ja johtotehtävistä. On tärkeää huomata, kuinka naiset kokevat itsensä, osaamisensa ja ottavat kiinni tarjotuista tilaisuuksista.
Susan Cain
Introverttien voima

Kulttuurissa, jossa sosiaalisuus ja ulospäinsuuntautuneisuus ovat arvostettuja piirteitä, voi olla vaikeaa, jopa häpeällistä, olla introvertti. Introverteilla on kuitenkin erityinen taito ja kyky, jota tulisi kannustaa enemmän.
Roxane Gay
Huonon feministin tunnustukset

Kirjailija Roxane Gay tunnistaa olevansa "huono feministi", koska monet feministiset stereotypiat kuvaavat toisenlaista ihmistä kuin mitä hän itse on. Feminismiys tulee ulos kuitenkin monella tavalla.
Elizabeth Gilbert
Sinun hämmästyttävä luova neroutesi

Eat Pray Love – omaa tietä etsimässä –kirjan kirjoittaja Elizabeth Gilbert kertoo mahdottomista odotuksista, jotka asetamme luovan työn tekijöille. Sen sijaan, että pitäisimme joitakin ihmisiä neroina, meidän tulisi huomata oma neroutemme.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työnhaun jälkitunnelmat

Viides työnhakuviikko

Mitä mukaan työhaastatteluun?