Uusi työtilaniHyvät blogin lukijat, 


Jos olette edelleen täällä... (Googlen analytiikka kertoo minulle, että olette, mikä on hyvin lohdullista), kuten ehkä tiedätte, en ole blogannut paljonakaan viime aikoina. Minulla ei varsinaisesti ole mitään tekosyitä paitsi, että olen ollut erittäin kiireinen viimeisten kuukausien aikana. Tämä on tietysti mahtavaa, jännittävä ja myös hieman uuvuttavaa.

Asiat tulevat muuttumaan täällä, teen enemmän postauksia (olen saattanut sanoa tämän aikaisemminkin, mutta nyt olen organisoinut aikani paremmin) ja haluan päästä takaisin blogiin.

Haluan jakaa kanssanne pienen toimistotilani, jossa aion saada luovuuteni virtaamaan ja tehdä paljon mielenkiintoisia asioita, joita haluat ehkä lukea ja nähdä ;)

Uppoutuneena kiireeseen huomasin, että työtilani ei oikeastaan tuntunut paikalta, jossa haluaisin työskennellä. Se oli todella huonossa epäjärjestyksessä ja jotenkin tyhjän oloinen. Nyt kun olen tehnyt siitä kodikkaamman, siitä tuli paikka, jossa haluan olla.

Olen innoissani, kun saan kääriä hihani ylös ja jatkaa blogini parissa! Toivottavasti tekin olette.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työnhaun jälkitunnelmat

Viides työnhakuviikko

Mitä mukaan työhaastatteluun?